Oostenrijk Wintersport

Al jaren staat Oostenrijk op nummer één wat betreft de wintersport, vooral bij de Nederlanders is Oostenrijk zeer populair onder de wintersporters. Dit is uiteraard te danken door de ideale combinatie van mooie pistes en uitmuntend gezellige apres ski! (waar het stiekem toch een beetje om draait).
Zou je geloven dat de skigebieden tezamen een totaal van meer dan 20.000 kilometer piste heeft? Nee? Nou bij deze is dat dan ook iets meer… 22.000 kilometer piste zelfs!

Oostenrijk is een wintersport oord voor jong en oud, voor singles en stelletjes, voor gezinnen en groepen, noem het maar op. Alle omliggende dorpen in Oostenrijk hebben hun eigen balans gevonden tussen het skiën, apres ski en rust, voor alle genoemde doelgroepen.

Of u nou van laag of hoog niveau bent, dat maakt in Oostenrijk niet veel uit, hier worden de pistes zo geprepareerd dat iedereen er mee oversneeuw kan. Voor iedereen ligt er dus altijd wel een mooie uitdaging, dat valt ook niet te ontkennen met meer dan 20.000 kilometer pistes.
Uiteraard zijn de liften goed en zorgen de skibussen voor een uitstekende verbinding tussen gebieden. Daarnaast heeft elk dorp nog zijn eigen skischool, skiverhuur, amusement park, medische voorzieningen en uitstekende restaurants; want na een dag skiën en voor de apres ski wilt u natuurlijk een lekker hapje eten.

Nu wilt u natuurlijk een mooie accommodatie boeken, nou we kunnen je vertellen dat deze net zo divers zijn als bovenstaande, van simpele (maar zeker gezellige) huisjes tot luxe hotels waar u zicht lekker kan laten verwennen.
Welk budget u er ook voor uit wilt trekken, u vind altijd wel een mooie wintersport accommodatie naar uw wens.

Als slot kunnen we u nog vertellen dat Oostenrijk zowel met de auto als met het vliegtuig perfect te bereiken is. Helaas kunt u met de school vakanties wel rekenen op lange files in het zuiden van Duitsland, maar daarvoor laat u natuurlijk geen mooie wintersport vakantie liggen. Onze tip: Vertrek op tijd, zo kunt u optimaal en net ietsje langer genieten van een mooie wintersport die samen met de apres ski uitkomt op een onvergetelijke vakantie!

Onderstaand hebben wij voor u een aantal aanbieders gevonden waar u zo’n mooie wintersport vakantie kunt boeken in Oostenrijk.

Beste Chalet wintersport aanbieders

Vrij Uit Wintersport Oostenrijk

Oostenrijk is het land van de wintersport, dat zie je aan mooie dorpjes met overzichtelijke skigebieden tot aan skiparadijzen en de eindeloze stiltes tot de apres ski. Vrij Uit heeft een mooi aanbod chalets in Oostenrijk. Ga naar VrijUit.nl

Sunweb Winter

Zoekt u een wintersport accommodatie tegen zeer scherpe prijzen? Dan kun je stellen dat Sunweb hier een mooie aanbieder voor is. Sunweb bied de simpele huisjes aan en daarnaast heeft u ook de keus voor super de luxe chalets! Wat wilt u? Neem eens een kijkje bij Sunweb om het zelf te beoordelen. Ga naar Sunweb.nl